Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Η παρούσα ειδοποίηση απορρήτου σας παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το πως συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης του διαδικτυακού χώρου μας www.praxisfactor.com.

 

Παρέχοντας τα δεδομένα σας, μας εγγυάστε ότι είστε άνω των 13 ετών.

 

Η PraxisFactor είναι η υπεύθυνη εταιρεία επεξεργασίας δεδομένων. Είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά σας δεδομένα (αναφέρονται ως “εμείς”, “εμάς” ή “μας” στην παρούσα ειδοποίηση απορρήτου).

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Τα πλήρη στοιχεία μας είναι:

 

Επωνυμία νομικής οντότητας: Συντελεστής Πράξις Α.Ε. / PraxisFactor

 

Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@praxisfactor.com

 

Διεύθυνση αλληλογραφίας:

28ης Οκτωβρίου 20-22 (7ος όροφος)

10677, Αθήνα-Ελλάδα

 

Αριθμός τηλεφώνου: +30 211 40 54 030

 

Στοιχεία του εκπροσώπου μας: κα Δέσποινα Ρεμούνδου, Γενική Διευθύντρια

 

Είναι πολύ σημαντικό οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς να είναι απόλυτα ακριβής. Ενημερώστε μας αν οποιαδήποτε στιγμή αλλάξουν τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@praxisfactor.com

 

 

 1. ΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

 

Προσωπικά δεδομένα: κάθε πληροφορία ικανή να εντοπίζει ένα άτομο. Δεν περιλαμβάνει ανώνυμα δεδομένα.

 

Επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για εσάς:

 

 • Δεδομένα Επικοινωνίας: Περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία μας αποστέλλετε, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτού κειμένου (sms), μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης, αποστολής κοινωνικών μηνυμάτων ή οποιασδήποτε άλλης επικοινωνίας που μας απευθύνετε. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για σκοπούς επικοινωνίας μαζί σας, για τήρηση αρχείων και για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Ο νόμιμος λόγος για αυτή τη διεκπεραίωση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, όπου στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να απαντήσουμε στις επικοινωνίες που μας αποστέλλονται, να τηρούμε τα αρχεία και να θεσπίζουμε, να επιδιώκουμε ή να υπερασπιζόμαστε νομικές αξιώσεις.

 

 • Στοιχεία Πελατών: Περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τις αγορές αγαθών ή / και υπηρεσιών όπως το όνομα, τον τίτλο, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της διεύθυνσης παράδοσης, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα στοιχεία αγοράς. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για την παροχή και προμήθεια των αγαθών ή / και των υπηρεσιών που έχετε αγοράσει και για να τηρούμε αρχεία των συναλλαγών αυτών. Ο νόμιμος λόγος για αυτή τη διεκπεραίωση είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μεταξύ εμάς και εσάς και η λήψη βημάτων ανταπόκρισης στο αίτημα σας (το οποίο μπορεί να εκφράζεται και με τη σύναψη σύμβασης).

 

 

 • Δεδομένα χρήστη: Περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του δικτυακού μας τόπου και των τυχόν ηλεκτρονικών υπηρεσιών μαζί με τα δεδομένα που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας ή μέσω άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να λειτουργήσουμε τον ιστότοπό μας και να διασφαλίσουμε ότι παρέχεται σχετικό περιεχόμενο σε εσάς, για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του δικτυακού μας τόπου, να διατηρήσετε αντίγραφα ασφαλείας του δικτυακού τόπου ή / και των βάσεων δεδομένων μας και να επιτρέψετε τη δημοσίευση και τη διαχείριση της ιστοσελίδας της επιχειρήσεις μας. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή τη διεκπεραίωση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία σε αυτή την περίπτωση είναι να μας επιτρέψουν να διαχειριστούμε σωστά την ιστοσελίδα μας και την επιχείρησή μας.

 

 • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Δεδομένα Πελατών, Δεδομένα Χρήστη, Τεχνικά Δεδομένα και Δεδομένα που αφορούν προωθητικές ενέργειες για να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις ιστοτόπων (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων στο Facebook ή άλλων διαφημίσεων προβολής) και να μετρήσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που σας εξυπηρετεί. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή την επεξεργασία είναι νόμιμα συμφέροντα, δηλαδή η ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα για να στείλουμε άλλα προωθητικά μηνύματα σε εσάς. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή την επεξεργασία είναι είτε η συγκατάθεση, είτε νόμιμα συμφέροντα (δηλαδή η ανάπτυξη επιχείρησής μας).

 

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

 

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα δεδομένα σχετικά με εσάς. Τα ευαίσθητα δεδομένα αναφέρονται σε δεδομένα που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητά σας, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη σεξουαλική ζωή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές απόψεις, την ένταξη συνδικαλιστικών οργανώσεων, πληροφορίες για την υγεία σας και γενετικά και βιομετρικά δεδομένα. Δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

 

Όπου απαιτείται η συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από το νόμο ή σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης μεταξύ μας και εσείς δεν μας παρέχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση (για παράδειγμα, να παραδώσουμε αγαθά ή υπηρεσίες σε εσάς). Αν δεν μας δώσετε τα απαιτούμενα δεδομένα, ενδεχομένως να χρειαστεί να ακυρώσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε παραγγείλει, αλλά αν το κάνουμε, θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.

 

Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή για έναν εύλογα συμβατό σκοπό, αν χρειαστεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, στείλτε μας email στο info@praxisfactor.com . Σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για άλλο σκοπό, θα σας ενημερώσουμε και θα σας εξηγήσουμε τους νομικούς λόγους επεξεργασίας.

 

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς γνώση ή συγκατάθεσή σας, όταν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

 

Δεν πραγματοποιούμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή οποιοδήποτε είδος αυτοματοποιημένου προφίλ.

 

 

 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Ο νόμιμος λόγος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για την πραγματοποίηση προωθητικών ενεργειών είναι είτε η συγκατάθεσή σας είτε τα νόμιμα συμφέροντά μας (δηλαδή η ανάπτυξη της επιχείρησής μας).

 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ιδιωτικότητας και ηλεκτρονικών επικοινωνιών, μπορούμε να σας στείλουμε προωθητικές ενέργειες, αν (α) πραγματοποιήσατε μια αγορά ή ζητήσατε πληροφορίες από εμάς σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή (β) αν συμφωνήσατε να λαμβάνετε προωθητικές ενέργειες και σε κάθε περίπτωση επιλέξατε να μη λαμβάνετε τέτοιου είδους ενέργειες στο εξής. Σύμφωνα με αυτούς τους κανονισμούς, εάν είστε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς ανά πάσα στιγμή.

 

Πριν μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους για δικούς τους σκοπούς προωθητικών ενεργειών, θα λάβουμε ρητή συγκατάθεσή σας.

 

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή από τρίτους να σταματήσουν να σας στέλνουν προωθητικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή με σύνδεση στον ιστότοπο και έλεγχο ή αποεπιλογή αντίστοιχων πλαισίων για να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις μάρκετινγκ ή ακολουθώντας τους συνδέσμους εξαίρεσης σε κάθε μήνυμα μάρκετινγκ που αποστέλλεται σε εσάς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@praxisfactor.com.

 

Εάν επιθυμείτε τη διακοπή λήψης προωθητικών μηνυμάτων, αυτή η εξαίρεση δεν ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται ως αποτέλεσμα άλλων συναλλαγών, όπως αγορές, εγγραφές εγγύησης κλπ.

 

 

 1. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

 

Μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα μέρη που αναφέρονται παρακάτω:

 • Επαγγελματικοί σύμβουλοι, όπως δικηγόροι, τραπεζίτες, ελεγκτές και ασφαλιστές
 • Κυβερνητικά όργανα που απαιτούν από εμάς να αναφέρουμε δραστηριότητες επεξεργασίας.

Απαιτούμε από όλους τους τρίτους στους οποίους μεταφέρουμε τα δεδομένα σας να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το νόμο. Επιτρέπουμε σε τέτοια τρίτα μέρη να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

 

 

 1. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 

Δεν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

 

 

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Έχουμε θεσπίσει μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τυχαία απώλεια, χρήση, απόκρυψη, γνωστοποίηση ή πρόσβαση χωρίς άδεια . Επιτρέπουμε επίσης την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε εκείνους τους υπαλλήλους και συνεργάτες που έχουν επιχειρησιακή ανάγκη να γνωρίζουν τέτοια δεδομένα. Θα επεξεργάζονται μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και θα τα διατηρούν εμπιστευτικά.

 

Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες για την αντιμετώπιση τυχόν παραβιάσεων προσωπικών δεδομένων και θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν παραβίαση από οποιονδήποτε εφαρμοστέο ρυθμιστή, εάν μας ζητηθεί νομικά.

 

 

 1. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Θα διατηρούμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιονδήποτε νομικών, λογιστικών σκοπών ή αναφορών.

 

Όταν αποφασίσουμε ποια είναι η σωστή στιγμή να κρατήσουμε τα στοιχεία, εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία τους, πιθανόν κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψή τους, το σκοπό της επεξεργασίας τους και αν αυτά μπορούν να επιτευχθούν με άλλα μέσα και νομικές απαιτήσεις.

 

Για φορολογικούς σκοπούς, ο νόμος απαιτεί να διατηρούμε βασικές πληροφορίες για τους πελάτες μας (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, ταυτότητας, οικονομικών στοιχείων και συναλλαγών) για δέκα χρόνια από τη στιγμή που θα σταματήσουν να είναι πελάτες.

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να κρατήσουμε ανώνυμα τα προσωπικά σας στοιχεία για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς και στην περίπτωση αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ ‘αόριστον χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς.

 

 

 1. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Βάσει της προστασίας δεδομένων έχετε δικαίωμα όσον αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία περιλαμβάνουν το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμό, μεταφορά, άρνηση επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων και (όπου η νόμιμη αιτιολογία της επεξεργασίας είναι η συγκατάθεση) να αποσύρετε τη συναίνεση.

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με τα εξής δικαιώματα:

https://www.dpa.gr/

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, στείλτε μας email στο info@praxisfactor.com

 

Δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε τέλη για την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για άσκηση οποιονδήποτε άλλων δικαιωμάτων). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή αν το αίτημα σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό ή αρνηθείτε να συμμορφωθείτε με το αίτημα σας υπό αυτές τις συνθήκες.

 

Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημα σας για να επιταχύνουμε την απάντηση μας.

 

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Περιστασιακά μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο από ένα μήνα, αν το αίτημα σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή αν έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε.

 

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε άποψη του τρόπου συλλογής και χρήσης των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων (DPA, την ελληνική εποπτική αρχή για θέματα προστασίας δεδομένων (www.dpa.gr) . Θα είμασταν ευγνώμονες αν επικοινωνούσατε πρώτα μαζί μας σε περίπτωση που υπάρξουν παράπονα, ώστε να προσπαθήσουμε να σας βρούμε μια λύση.

 

 

 1. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ME TΡΙΤΟΥΣ

 

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτα μέρη να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ειδοποίηση απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

 

 

 1. COOKIES

 

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας να απορρίπτει όλα ή ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή να σας ειδοποιεί όταν οι ιστότοποι ορίζουν ή έχουν πρόσβαση στα cookies. Εάν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES.